Molokhia (în stil egiptean)

Molokhia (în stil egiptean)
Molokhia (în stil egiptean) este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 425 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez egiptean cu cereale scurte, suc de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Verdeață Egipteană Înăbușită Cu Pui Crocant (Molokhia Egipteană), Cina În Seara Asta: Ful Medames (Fasole De Mic Dejun În Stil Egiptean), și Pui Egiptean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați puiul, ceapa, cardamomul, scorțișoara, sarea de frunze de dafin și apa într-o oală de stoc suficient de mare pentru a ține puiul. Puiul trebuie să fie complet scufundat. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi scoateți capacul și îndepărtați orice spumă care se acumulează la suprafață. Păstrați skimming până când nu mai există spumă vine. Reduceți focul la foc mic și gătiți puiul timp de 20 de minute. Pentru a face Taqliya, combinați usturoiul, coriandrul și uleiul de măsline și sarea și amestecați împreună într-o pastă. Pregătiți molokhia, îndepărtând frunzele de pe tulpini și apoi spălând bine pentru a îndepărta nisipul care se acumulează pe frunze. Folosiți o mezzalună sau un cuțit de bucătar pentru a toca frunzele. De asemenea, puteți pune frunzele într-un procesor de alimente și puls.Când puiul este gata, transferați-l într-un castron folosind clești și acoperiți puiul cu folie de plastic pentru a nu se usca.Spălați bine orezul și gătiți-l în funcție de direcția de pe ambalaj, dar înlocuiți bulionul de pui cu apa. Când orezul este la 15 minute distanță de a fi gata, Preîncălziți cuptorul la 230 C (450 grade F) întindeți aproximativ 1/3 din Taqliya pe pielea de pui, presărați sare, apoi așezați puiul pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Chefs CuțitChefs Cuțit
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți puiul timp de 15 minute sau până când pielea devine maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați jumătate din Taqliya rămasă într-o oală. Se prăjește amestecul până când este parfumat și rumenit.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați cele 1 1/2 căni de bulion de pui rezervat împreună cu molokhia tocată. Se fierbe ușor, amestecând ocazional până când molokhia este gătită (aproximativ 10-15 minute). Dacă vă place Molokhia mai subțire, adăugați mai mult stoc de pui. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
5
Adăugați restul de Taqliya într-o tigaie mică împreună cu 2 linguri de ghee. Se prăjește până când usturoiul s-a rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați sucul de lămâie în molokhia și amestecați-l. Pentru a servi, puneți orezul într-un platou mare. Tăiați puiul în bucăți și așezați-le deasupra orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Serviți Molokhia într-un castron separat pentru a turna orezul și puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista