Mold pentru gelatina de sarbatori
Mucegaiul pentru gelatină de vacanță necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 192 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați maioneză, gelatină de lămâie, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Rețete similare includ prăjituri de sărbători , ciocan de ouă de sărbători și dressing pentru cârnați de sărbători .
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând sucul. Într-un castron, dizolvați gelatina de lămâie în 1 cană de apă clocotită.
Combinați sucul de ananas, sucul de lămâie și suficientă apă rece pentru a măsura 1 cană; se adauga la gelatina dizolvata.
Tăiați felii de ananas în jumătate; aranjați pe fundul unei forme inelare de 12 cești acoperite cu spray de gătit.
Se toarnă o cantitate mică de gelatină de lămâie peste ananas; da la frigider pana se fixeaza.
Adăugați gelatina de lime rămasă; se da la frigider pana se intareste. Într-un castron mic, dizolvați gelatina de lămâie în 1 cană de apă clocotită. Dă la frigider până se întărește parțial. Bateți până devine ușor și pufos.
Într-un alt castron mic, bate crema de brânză până devine pufoasă. Se amestecă maioneza. Încorporați gelatina bătută; se toarnă peste stratul de var. Se da la rece până se întărește.
Se dizolva gelatina de zmeura in apa clocotita ramasa. Banane feliate; se pune peste stratul de lamaie. Turnați cu grijă gelatina de zmeură peste banane. Dă la frigider până când este ferm sau peste noapte.