Mojito-Piept De Pui Marinat
Mojito - pieptul de pui marinat este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 219 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de jumătăți de piept de pui, tei, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Mojito-Piept De Pui Marinat, Piept De Pui Marinat, și Piept De Pui Marinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți sucul de lămâie, 1/2 cană de rom și următoarele 4 ingrediente în castron.
Puneți puiul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Se toarnă marinada peste; sigilați punga. Întoarceți sacul pentru a distribui marinada. Chill 4 ore, de cotitură sac de două ori.
Așezați sferturile de var într-un castron puțin adânc.
Se toarnă restul de 2 linguri de rom, aruncând pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Pregătiți grătarul (foc mediu). Pui la grătar până la fiert, aproximativ 15 minute pe fiecare parte.
Grill limes până la moale și ușor carbonizate, aproximativ 5 minute.
Garnisiți platoul cu crenguțe de mentă. Strângeți limes la grătar peste pui și serviți.
Siropul de mentă este adesea depozitat împreună cu cafeaua și ceaiul de la supermarket.