Mojito Melon Kabobs
Această rețetă face 12 porții cu 51 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de bambus, tei, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Melon Mojito, Mojito Melon Salsa, și Mojito Cu Pepene Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grate 2 linguri coaja de la limes.
Tăiați fiecare var în jumătate transversal; strângeți jumătățile peste bolul mic pentru a îndepărta 6 linguri de suc.
Așezați cuburi de pepene galben într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon.
Presărați coaja de tei și turnați suc de lămâie peste pepene galben.
Adăugați zahăr, rom și mentă. Sigiliu sac; rândul său, pentru a acoperi pepene galben.
Refrigerați cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele, dar nu mai mult de 24 de ore. Pentru a servi, filetați 4 sau 5 cuburi de pepene galben pe fiecare frigăruie. Aruncați marinada.