Mock Risotto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto fals. O porție conține 306 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 50 minute. Dacă aveți parmezan, ceapă, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este remarcabil. Încercați Mock Risotto, Risotto de năsturel cu scampi și scoici — Risotto aux langoustines, cresson et coquille St Jacques, și Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur-uri) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe.
Adăugați orezul și orzul și gătiți până la al dente, 15 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul, fulgii de piper (dacă folosiți) și sare și piper după gust. Gatiti pana cand ceapa este frageda si incepe sa se rumeneasca, 5 minute. Se amestecă amestecul de orez scurs.
Adăugați 2 căni de bulion, acoperiți și gătiți până când orezul și orzul sunt fragede, 6 până la 8 minute.
Amestecați sparanghelul și ciupercile și continuați să gătiți, acoperite, până când legumele sunt fragede, 8 până la 10 minute.
Se scoate de pe foc și se amestecă restul de 1/2 cană de bulion, cremă de brânză și parmezan până se topește și este cremos.
Se presară cu arpagic și coajă.