Mocha-tort de mere cu glazură de unt rumenit
Mocha-tortul cu mere cu glazură de unt rumenit este un fără lactate și vegetarian desert. O porție conține 379 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de mere gros cu glazură de unt rumenit, Tort De Morcovi Cu Glazură De Unt Rumenit, și Tort Ușor Cu Unt Cu Glazură De Unt Rumenită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Bateți zahărul și următoarele 4 ingrediente la viteză mare cu un mixer electric rezistent la 5 minute. Se amestecă împreună făina și următoarele 4 ingrediente; adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de zahăr, bătând la viteză mică doar până se omogenizează.
Adăugați mere, ciocolată și nuci pecan; bate doar până se amestecă. Puneți lingura în 2 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinate.
Coaceți la 350 timp de 28 până la 32 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe o grătar 10 minute; scoateți din tigăi în grătar și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Întindeți glazura de unt rumenită între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.
Tort Mocha-Apple Bundt: Omiteți Glazura De Unt Rumenit. Pregătiți aluatul conform instrucțiunilor; lingură într-o tigaie Bundt unsă și făinată cu 12 căni.
Coaceți la 350 timp de 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe o grătar 15 minute; scoateți din tigaie în grătar și răciți complet (aproximativ 2 ore).