Mocha Glazura

Mocha Glazura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Mocha Frosting. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,02 USD pe porție. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr de cofetari, cacao de copt, granule de cafea instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ prajituri Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata, Mocha Glazura, și Mocha Fudge Glazura.

Instrucțiuni

1
Pentru înghețare, într-un castron mic, dizolvați granulele de cafea în apă; deoparte. Într-un castron, unt de cremă până la lumină și pufos. Bateți în cacao. Bateți treptat zahărul și granulele de cafea ale cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Tăiați tortul în trei straturi orizontale.
3
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; se întinde cu glazură. Repetați cu stratul de tort de mijloc. Se acoperă cu stratul de tort rămas; partea superioară a înghețului și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Garnisiți cu stropi de ciocolată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De CiocolatăStropi De Ciocolată
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista