Mocha Chip Gelato ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 209 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Biscoff Chocolate Chip Gelato, Fresh Mint Chip Gelato, și Ce aromă de gelato ești? Gelato de nucă de cocos și nucă.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună 1/4 cană de lapte și amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Lapte
2
Bateți împreună zahărul, cacao și restul de 1 1/2 căni de lapte într-o cratiță mică și grea și aduceți la fierbere la foc moderat, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Bateți în granule de cafea. Se amestecă din nou amestecul de amidon de porumb și se amestecă în amestecul de cafea. Reveniți la fierbere, șoptind, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Instant
Amidon De Porumb
Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați vanilie, un vârf de sare și jumătate de ciocolată în cratiță, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Puneți cratița într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
Bol
6
Înghețați amestecul de ciocolată în aparatul de înghețată. Când este aproape înghețat, adăugați ciocolata rămasă și amestecați până se omogenizează.