Miso-Vinete Glazurate (Nasu Miso)
Miso-vinete glazurate (Nasu Miso) este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru $6.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru, miso, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nasu Dengaku-Vinete Glazurate Miso, Vinete Glazurate Miso (Nasu Dengaku), și Miso japonez-vinete glazurate (Nasu no Dengaku) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broiler cu un suport de 4 in. de la sursa de căldură.
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mare.
Adăugați vinetele, carnea în jos și gătiți până când carnea începe să se rumenească și să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Într-un castron mic, combinați miso, zahăr, sake și fulgi de chile. Întoarceți carnea de vinete cu fața în sus și periați amestecul peste ea. Se fierbe vinetele în tigaie până când glazura începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Se presară coriandru și semințe de susan.
* Căutați miso, o pastă de soia fermentată, în culoarul frigiderului din secțiunea dvs. de produse.