Miso Somon Glazurat
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, somonul glazurat Miso ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 294 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1021 ar spune că a lovit locul. Vă este adus prin simple rețete. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână file de somon, sos de soia, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Miso-Somon Glazurat, Miso Somon Glazurat, și Miso Somon Glazurat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă miso, sake, sos de soia și zahăr într-un castron mic. Reglați proporțiile după gust.
Se toarnă jumătate din amestec într-un recipient suficient de mare pentru a se potrivi fileurilor de somon, apoi se toarnă restul peste vârful peștelui. Asigurați-vă că peștele este acoperit cu sosul miso.
Acoperiți recipientul și marinați cel puțin 30 de minute și până la noapte.
Fierbeți somonul: tapetați o tigaie cu folie de aluminiu.
Ungeți puțin ulei vegetal peste folie și așezați fileurile de somon deasupra. Asigurați-vă că există o acoperire uniformă și subțire de marinată deasupra peștelui.
Așezați fileurile nu mai aproape de aproximativ 6 inci de elementul broiler în cuptor. Se fierbe timp de 6-10 minute, în funcție de cât de groase sunt fileurile și de cât de fierbinte este broilerul tău.
Fii cu ochii pe somon. Marinada are zahăr în ea care poate provoca cu ușurință arderea glazurii. Dacă începe să se carbonizeze și gătitul nu este încă terminat, așezați peștele pe un suport inferior în cuptor.
Se servește cu orez și legume prăjite.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.