Miso Somon Glazurat

Miso Somon Glazurat
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, somonul glazurat Miso ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 294 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1021 ar spune că a lovit locul. Vă este adus prin simple rețete. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână file de somon, sos de soia, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Miso-Somon Glazurat, Miso Somon Glazurat, și Miso Somon Glazurat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă miso, sake, sos de soia și zahăr într-un castron mic. Reglați proporțiile după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Marinează somonul: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Se toarnă jumătate din amestec într-un recipient suficient de mare pentru a se potrivi fileurilor de somon, apoi se toarnă restul peste vârful peștelui. Asigurați-vă că peștele este acoperit cu sosul miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
MisoMiso
4
Acoperiți recipientul și marinați cel puțin 30 de minute și până la noapte.
5
Fierbeți somonul: tapetați o tigaie cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Ungeți puțin ulei vegetal peste folie și așezați fileurile de somon deasupra. Asigurați-vă că există o acoperire uniformă și subțire de marinată deasupra peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Așezați fileurile nu mai aproape de aproximativ 6 inci de elementul broiler în cuptor. Se fierbe timp de 6-10 minute, în funcție de cât de groase sunt fileurile și de cât de fierbinte este broilerul tău.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Fii cu ochii pe somon. Marinada are zahăr în ea care poate provoca cu ușurință arderea glazurii. Dacă începe să se carbonizeze și gătitul nu este încă terminat, așezați peștele pe un suport inferior în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se servește cu orez și legume prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista