Miso Orange Glaze Cod Cu Orez Brun De Mazăre Shiitake

Miso Orange Glaze Cod Cu Orez Brun De Mazăre Shiitake
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Miso Orange Glaze Cod cu orez brun de mazăre Shiitake. O porție conține 545 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 3 și costă $ 4.46 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, ciuperci shiitake, pastă miso și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Halibut Fript Cu Glazură Portocalie Și Miso, Vinete prăjite cu glazură Miso portocalie, și Pui de susan cu o oală, Shiitake și orez brun pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista