Miso la grătar-cod negru glazurat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul Negru glazurat cu Miso la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 430 calorii. Pentru $9.1 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cod, ulei de canolan, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 de ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cod Negru Glazurat Miso, Cod Negru Glazurat Miso, și Miso-cod negru glazurat în bulion de nucă de cocos pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.