Miso la grătar-biban de mare glazurat cu salată japoneză de castraveți

Miso la grătar-biban de mare glazurat cu salată japoneză de castraveți
Rețeta de biban de mare glazurat Miso la grătar cu salată de castraveți japonezi ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 24 de ore și 12 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți ridiche daikon, oțet de orez, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miso-biban de mare glazurat cu fasole asiatică și castraveți murați, Miso Glazurate Vinete Japoneze La Grătar, și Miso-biban de mare glazurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bibanul de mare și glazura miso de 1/2 cană într-o pungă de plastic sigilabilă. Înveliți peștele uniform cu glazura, sigilați punga și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore.Chiar înainte de a găti peștele, într-un castron, amestecați împreună castravetele, ridichea și ceapa verde. Pune deoparte.Preîncălziți o presă electrică panini la foc mare conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
SeabassSeabass
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Scoateți peștele din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Așezați peștele pe presa Panini preîncălzită, închideți capacul și gătiți până când peștele este ferm la atingere și glazura este caramelizată, 2 până la 4 minute.Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună mirinul, oțetul, zahărul, sosul de soia și sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați la salata de castraveți și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
5
Ungeți partea superioară a fileurilor de pește cu cele 2 linguri. miso glazurați și transferați într-un platou încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MisoMiso
6
Se servește imediat cu salata de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
7
Servește 4.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 12 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista