Miso-Glazurate Fusta Friptură

Miso-glazurate Fusta friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,11 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 221 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pasta miso, oțet de vin, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este perfect pentru valentin zi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Fusta friptură cu roșu Miso, Friptură de fustă la grătar cu Miso roșu, și Friptură De Fustă Miso-Marinată.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, pasta miso, zahărul brun, ardeiul cayenne și usturoiul într-un bol mic. Se amestecă până se omogenizează.
Întindeți amestecul miso generos pe ambele părți ale fripturilor de fustă.
Se presară cu piper negru. Se lasă să se odihnească la temperatura camerei aproximativ 30 de minute.
Pregătiți un grătar de cărbune pentru căldură medie-mare.
Puneți friptura pe grătar și gătiți fără să vă mișcați timp de aproximativ 2 minute. Întoarceți fripturile la 180 de grade pentru a crea semne de grătar încrucișate și gătiți încă 2 minute. Întoarceți fripturile și continuați să gătiți până la mediu-rar până la mediu în interior și strălucitor la exterior, încă 4 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 135 grade F (57 grade C). Se lasă să se odihnească timp de 5 minute.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este seria de denumiri Yangarran Estate Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Seria De Denumiri Yangarra Estate Merlot]()
Seria De Denumiri Yangarra Estate Merlot
"Tânăr și vibrant acum, cu o mare explozie de aciditate proaspătă, dar cu scads de fructe. Explodează pe palat cu valuri de arome de cireșe dulci, mure și prune. Taninurile sunt groase și fanteziste. Acesta este un ager, dar ar fi păcat să pierdeți vivacitatea tinerească."- Pasionat De VinAromele profunde de prune coapte și fructe de pădure se disting prin indicii de nucșoară picantă în acest vin minunat. Pe palat, există o mulțime de fructe negre dulci, stratificate subtil cu condimente complexe și stejar prăjit. Bogat și delicios, vinul se termină cu o impresie elegantă de taninuri moi și aromă de lungă durată.