Miso - cod negru glazurat pe germeni de floarea soarelui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul Negru glazurat Miso pe mugurii de floarea soarelui. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 253 calorii, 34G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de miso, oțet de orez nesezonat, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cod Negru Glazurat Miso, Cod Negru Glazurat Miso, și Miso la grătar-cod negru glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți miso, 1/4 cană mirin, 2 linguri de oțet, ghimbir și 2 lingurițe de ulei de susan într-un castron mic pentru a amesteca.
Așezați peștele într-un vas de copt din sticlă de 8x8x2 inci.
Se toarnă amestecul miso peste; întoarceți-vă la strat.
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei.
Preîncălziți broilerul. Tapetați foaia de copt cu folie; periați cu 1 linguriță de ulei.
Puneți peștele pe folie; se toarnă marinada peste pește. Se fierbe până când peștele este gătit și se rumeneste în pete, aproximativ 6 minute.
Între timp, amestecați 1 linguriță rămasă mirin, 1 lingură oțet, 1 linguriță ulei de susan și 1/4 cană ceapă verde într-un castron mediu.
Adăugați germeni de floarea soarelui; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți salata în 4 farfurii; se acoperă cu pește și se presară cu ceapa verde rămasă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.