Miso-cod negru bronzat
Codul negru Miso-bronzat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 484 calorii. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, fileuri de halibut, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Miso Black Sesame Caramel Popcorn Balls + 15 Moduri Dulci De A Folosi Miso, Cod negru cu Miso (miso-marinat cod negru), și Tilapia Bronzată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sake și mirin într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și amestecați miso. Gatiti, amestecand frecvent, 20 de minute. Se amestecă zaharurile. Gatiti la foc mic pana cand zaharurile se topesc, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; acoperiți și răciți bine.
Puneți peștele într-o pungă mare pentru congelator cu fermoar; Se toarnă marinată miso peste pește. Sigilați punga și marinați-o la frigider 48 de ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada. Ștergeți excesul de marinată din fileurile de pește.
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu. Se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Se presară cu semințe de susan prăjite.
Brian Duncan din Chicago, director de vinuri la restaurantul BIN 36 Din centrul orașului Chicago, barul de vinuri și Market and BIN 36 Lincolnshire, aduce o notă inovatoare scenei culinare din Windy City. Dorința lui Brian de a demistifica vinul pentru consumator are ca rezultat lista creativă și accesibilă a restaurantului de 50 de vinuri la pahar și aproape 400 la sticlă. Lucrând îndeaproape cu vinificatorii din California, Brian a creat Bin 36 Brian ' s Blends-o colecție de 12 (și numărând) amestecuri de vin-pentru a se împerechea cu mâncarea sau pentru a se bucura singuri. Aici, Brian Selectează vinuri pentru a însoți acest fel de mâncare de inspirație asiatică.
"Acest preparat necesită o cantitate generoasă de zahăr alb și brun și o perioadă extinsă de marinare. Codul va necesita un vin care să se potrivească cu dulceața sa. Armand Riesling Kabinett din regiunea Pfalz din Germania (1 USD
va face doar asta. Având în vedere aciditatea sa vie, vă va menține, de asemenea, papilele gustative picante și Palatul proaspăt."
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.