Miso-cod negru bronzat

Miso-cod negru bronzat
Codul negru Miso-bronzat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 484 calorii. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, fileuri de halibut, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Miso Black Sesame Caramel Popcorn Balls + 15 Moduri Dulci De A Folosi Miso, Cod negru cu Miso (miso-marinat cod negru), și Tilapia Bronzată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sake și mirin într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și amestecați miso. Gatiti, amestecand frecvent, 20 de minute. Se amestecă zaharurile. Gatiti la foc mic pana cand zaharurile se topesc, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; acoperiți și răciți bine.
3
Puneți peștele într-o pungă mare pentru congelator cu fermoar; Se toarnă marinată miso peste pește. Sigilați punga și marinați-o la frigider 48 de ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
MisoMiso
4
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada. Ștergeți excesul de marinată din fileurile de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
5
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu. Se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Se presară cu semințe de susan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
7
Brian Duncan din Chicago, director de vinuri la restaurantul BIN 36 Din centrul orașului Chicago, barul de vinuri și Market and BIN 36 Lincolnshire, aduce o notă inovatoare scenei culinare din Windy City. Dorința lui Brian de a demistifica vinul pentru consumator are ca rezultat lista creativă și accesibilă a restaurantului de 50 de vinuri la pahar și aproape 400 la sticlă. Lucrând îndeaproape cu vinificatorii din California, Brian a creat Bin 36 Brian ' s Blends-o colecție de 12 (și numărând) amestecuri de vin-pentru a se împerechea cu mâncarea sau pentru a se bucura singuri. Aici, Brian Selectează vinuri pentru a însoți acest fel de mâncare de inspirație asiatică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
"Acest preparat necesită o cantitate generoasă de zahăr alb și brun și o perioadă extinsă de marinare. Codul va necesita un vin care să se potrivească cu dulceața sa. Armand Riesling Kabinett din regiunea Pfalz din Germania (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
RieslingRiesling
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
9
va face doar asta. Având în vedere aciditatea sa vie, vă va menține, de asemenea, papilele gustative picante și Palatul proaspăt."

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista