Miso-Cod marinat cu fasole Fava
Codul Miso-marinat cu fasole Fava necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 407 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți cimbru, coriandru, șalotă plus 1/2 cană șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Fava Marinată, Tagine de fasole Fava, fasole verde și inimi de anghinare, și Ceapă Caramelizată Și Fasole Fava (Fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună miso, ghimbir, coriandru și 1 lingură de șalotă într-un castron. Înveliți fiecare file cu amestec; acoperiți și refrigerați 6 ore. Aduceți fasolea fava, bulionul, 1/2 cană de șalotă și cimbru la fiert într-o cratiță medie. Foc mai mic; fierbeți până când fasolea este foarte fragedă, aproximativ 10 minute. (Dacă folosiți mazăre, fierbeți 5 minute.)
Scurgeți excesul de bulion, lăsând suficient pentru a acoperi fasolea. Se amestecă untul; se condimentează cu sare și piper.
Scoateți codul din marinată.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă. Gatiti codul pana se rumeneste bine si ferm, intorcand o data, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Folosind o lingură cu fante, împărțiți fasolea fava în 4 farfurii; se acoperă cu cod.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.