Minunate Degete De Migdale
Degetele de migdale minunate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 60 și costă 10 cenți pe porție. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de lapte, Extract de vanillan, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Thingamajig marțea: salată de mure de spanac cu "accente minunate de migdale" #WonderfulSummer {Giveaway}, Degete De Pui Cu Crustă De Migdale, și Degete De Pâine Scurtă Cu Vârf De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mare, smântână împreună unt nesărat și zahăr. Bateți oul și gălbenușul de ou pe rând, apoi amestecați extractele de vanilie și migdale.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă treptat în amestecul de zahăr până se omogenizează ușor. Umpleți o pungă mare de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 3/4 inch. Va funcționa și o pungă mare de depozitare a congelatorului cu unul dintre colțuri decupat.
Pipați aluatul în bușteni lungi de 2 inci folosind o mișcare laterală în lateral. Spațiu cookie-uri la cel puțin 2 inci distanță.
Așezați foile de cookie cu cookie-uri în congelator timp de câteva minute pentru a se întări.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când prăjiturile se rumenesc ușor. Se răcește câteva minute pe foile de copt, apoi se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
În cuptorul cu microunde sau într-un castron metalic peste o tigaie cu apă clocotită, topiți ciocolata și 2 linguri de unt, amestecând frecvent până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se amestecă laptele. Scufundați ambele capete ale fursecurilor răcite în ciocolată și așezați-le pe hârtie cerată pentru a le seta.