Mini tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar
Această rețetă face 1 porții cu 1098 calorii, 13g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Dacă $2.18 pe portie se încadrează în bugetul dvs., mini tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, scorțișoară măcinată, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă De Arțar, Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar, și Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar.
Instrucțiuni
1
Încălziți aparatul de panini la 350 cm. F (asigurați-vă că aparatul de panini se așează plat pe suprafața de lucru). Pulverizați 2 (6 oz) vase individuale de copt (ramekins) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Panini Press
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Într-un castron mic, amestecați împreună făina, praful de copt, sarea, ghimbirul, scorțișoara și nucșoara; pus deoparte. Într-un castron mediu, bateți albușul de ou, zahărul brun, uleiul, laptele și vanilia cu sârmă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină până se combină; se amestecă morcovii, stafidele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Albușuri De Ou
Scorțișoară
Morcov
Stafide
Vanilie
Nuci
Ghimbir
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Împărțiți aluatul uniform între ramekins. Setați ramekins pe grătarul inferior al producătorului de panini; închideți capacul până când grătarul superior intră în contact cu vârfurile ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
Panini Press
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Coaceți 17 până la 19 minute sau până când prăjiturile sunt setate și izvorâți înapoi când sunt atinse ușor în centru. Se răcește în ramekins 5 minute; scoateți din ramekins în raftul de răcire. Se răcește complet. Dacă este necesar, nivelați straturile de tort cu un cuțit zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Suport De Sârmă
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Între timp, faceți glazură de brânză cu cremă de arțar. Într-un castron mic, bateți împreună crema de brânză și untul cu mixerul electric la viteză mică până la amestecare. Bateți zahărul pudră și siropul de arțar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Sirop De Arțar
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Umpleți și înghețați straturile cu glazură de brânză cremă de arțar; se presară cu nuci prăjite.