Caramel-alune Mini Tartlets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 126 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, sirop de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tartele De Ciocolată-Alune, Tartele de ciocolată-Caramel cu banane prăjite și Caramel de ghimbir-citrice, și Tartele cu Mousse de cafea cu alune – cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Unt 30 de mini cupe de brioșă din metal sau silicon (capacitate de la 1 la 1 1/2 lingură). Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
2
Adăugați unt și amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați 5 linguri de smântână și vanilie și amestecați, folosind viraje pornite/oprite, doar până când amestecul începe să se aglomereze, adăugând mai multă smântână cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Apăsați 2 lingurițe de aluat uniform pe părțile de jos și în sus ale fiecărei mini cupe de briose pregătite. Pierce tartlet cruste peste tot cu furculiță. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Cremă
Aluat
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. înghețați crustele cu 30 de minute înainte de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Coaceți crustele congelate până devin aurii și coapte, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Transferați în raft și răciți crustele în cupe de briose 10 minute. Slăbiți cu grijă crustele din cupele de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
7
Transferați crustele pe foaia de copt cu margini și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Așezați 2 până la 3 alune în fiecare crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1
Combinați zahărul brun, untul, siropul de porumb, 2 linguri de apă și sarea într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Aduceți amestecul la fiert, apoi fierbeți 2 minute fără a agita (amestecul se va bule și se va îngroșa ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Unt
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați smântână (amestecul va bule puternic); se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
4
Se toarnă caramelul în ceașcă de măsurare cu 2 cani; se răcește 10 minute. Lingurați caramelul peste alune în cruste, umplând cruste aproape până sus. Se dă la frigider până când caramelul începe să se întărească ușor, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
5
Se amestecă ciocolata în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
6
Stropiți ciocolată topită deasupra tartulelor. Se răcește până când ciocolata este setată, aproximativ 30 de minute. Faceți înainte: mini tartletele pot fi făcute cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
7
Lăsați tartulele să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.
1
Congelarea crustelor de tartlet înainte de coacere reduce flambajul și îi ajută să-și păstreze forma în timp ce se coace.