Mini Sandvișuri De Club Italian
Reteta mini sandwich-uri de club Italian pot fi făcute în aproximativ 33 de minute. Pentru $2.71 pe portie, primești un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 696 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Un amestec de sare, pesto cumpărat, pâine rotundă focaccia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandvișuri Mini Club cu Carpaccio de somon și arțar, Mini Sandvișuri Italiene, și Italiană Mini Sub sandwich-uri cu casă sub sos.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți ouăle, smântâna, sarea și piperul într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Încălziți o tigaie antiaderentă cu diametrul de 6 inci la foc mediu-mic.
Ungeți tigaia cu puțin unt.
Se toarnă 1/4 cană din amestecul de ouă în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi uniform fundul tigaiei. Acoperiți și gătiți până când crepa de ou este doar setată, aproximativ 1 minut și 30 de secunde. Răsturnați tigaia peste o farfurie și lăsați crepa de ou să cadă pe farfurie. Repetați pentru a face 4 crepe în total, perindând tigaia cu unt topit după cum este necesar și stivuind crepe pe farfurie.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare, grea, pana cand este crocanta.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Preîncălziți o tavă sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Tăiați focaccia orizontal în jumătate.
Așezați focaccia tăiată cu fața în jos pe plită și gătiți până când focaccia se încălzește și se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute.
Întindeți pesto-ul peste părțile prăjite ale fiecărei focaccia înjumătățite. Acoperiți jumătățile inferioare ale focaccia cu crepele de ou, curcan, provolone și slănină, împărțind în mod egal. Acoperiți cu jumătățile superioare de focaccia, cu pesto în jos.
Tăiați sandvișul în pene de mărimea mușcăturii. Aranjați sandvișurile pe un platou și serviți.