Mini Sandvișuri De Buzunar Falafel

Mini Sandvișuri De Buzunar Falafel
Mini Falafel Pocket sandwich-uri este un vegetarian felul principal. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, bulgur, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri calde de buzunar de casă cu curcan, Mini plăcinte de buzunar cu ciuperci și slănină, și Sandvișuri grecești de pâine de buzunar cu miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul Tahini-iaurt, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TahiniTahini
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru a pregăti falafel, combinați 1 1/3 căni de apă clocotită și bulgur într-un castron mic. Acoperiți și lăsați să stea 25 până la 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgere.
4
Aruncați usturoiul prin jgheabul alimentar cu procesorul pornit; procesați până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați bulgur, pătrunjel și următoarele 6 ingrediente (prin albus de ou); procesați până se omogenizează. Împărțiți amestecul în 8 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
BulgurBulgur
6
Așezați chiftelele pe o foaie de copt; acoperiți și răciți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați 4 torturi; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 linguri de ulei și 4 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Întindeți 1 lingură de sos Tahini-iaurt în fiecare pita. Umpleți fiecare jumătate de pita cu 2 torturi. Împărțiți roșiile, castraveții și ceapa roșie în mod egal între jumătățile de pita și stropiți uniform cu 1 lingură de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
TahiniTahini
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateExpert
Gata În1 h, 28 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista