Mini sandvișuri cu friptură cu față deschisă pe pâine cu usturoi cu provolon îmbătrânit și ulei de pătrunjel

Mini sandvișuri cu friptură cu față deschisă pe pâine de usturoi cu provolon îmbătrânit și ulei de pătrunjel necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 567 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ulei de canolan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 58 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare sunt Mini sandvișuri cu friptură cu față deschisă pe pâine cu usturoi cu provolon îmbătrânit și ulei de pătrunjel, Cârnați cu față deschisă, 3 sandvișuri cu ardei și ceapă cu Provolone, și SPAM mini sandwich-uri cu față deschisă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Se amestecă untul și piureul de usturoi și se condimentează cu sare și piper.
Ungeți 1 parte a pâinii cu o lingură de unt și așezați-o pe grătar, cu partea de unt în jos și grătiți până se rumenesc; întoarceți, acoperiți cu brânza și grătiți timp de 30 de secunde mai mult sau până când brânza se topește.
Așezați pâinea cu usturoi pe un platou și acoperiți brânza cu câteva felii subțiri de carne de vită și stropiți cu uleiul de pătrunjel.
Scoateți friptura din frigider cu 30 de minute înainte de grătar.
Încălziți grătarul la mare.
Ungeți friptura pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Așezați pe grătar și gătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 4 până la 5 minute. Întoarceți-vă și continuați grătarul până la o coacere medie-rară.
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească 5 minute. Feliați în felii groase de 1/4 inch.
Se amestecă ingredientele într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.