Mini Quiche Lorena
Mini Quiche Lorraine este un fără gluten și דל פחמימות, rețetă cu 12 porții. Această masă de dimineață are 129 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, muștar dijon, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Toateretete are 37 de fani. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Mini Quiche Lorraine Biscuiți, Quiche Lorena, și Quiche Lorena pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aranjați cojile de tartă în 2 cutii de brioșă; linie coajă fiecare cu un strat de greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți cojile în cuptorul preîncălzit până când marginile crustelor sunt ușor rumenite și aproximativ 75% fierte, 5 până la 10 minute.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie; se sfărâmă când este răcit.
Împărțiți 1 cană de brânză elvețiană, slănină și ceapă verde uniform în cojile de tartă.
Bateți ouăle, laptele, muștarul, sarea și piperul negru împreună într-un bol. Amestec de ou polonic în fiecare coajă tartă aproximativ 2/3 plin. Topiți fiecare tartă cu restul de 1/4 cană de brânză elvețiană.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când oul este așezat în mijlocul fiecărei tarte și cojile sunt rumenite, 25 până la 30 de minute.