Mini Pâini De Carne Umplute
Mini pâini de carne umplute este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 97 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, carne de vită măcinată, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mini Pâini De Carne, Mini Pâini De Carne, și Mini Pâini De Carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F. Spray 12 cupe de brioșă de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată, ovăzul, ceapa, sarea, piperul și oul cu mâinile sau lingura. Folosind o cană de măsurare de 1/4 cană, scoateți amestecul de carne de vită în fiecare ceașcă de brioșă; apăsați în ceașcă.
Faceți indentare în centrul amestecului în fiecare cană. Puneți 1 lingură de brânză în fiecare indentare. Completați fiecare cu 1 lingură de topping dorit.
Coaceți 35 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul pâinilor citește 160 buc.
Scoateți din cupele de briose. Dacă doriți, acoperiți cu topping suplimentar înainte de servire.