Mini Prăjituri De Ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați mini prăjituri de ananas. O porție conține 778 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, albușuri de ou, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mini Ananas Cu Susul În Jos Prăjituri, Mini Ananas Prăjituri Cu Susul În Jos, și Mini-Prăjituri Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 6-Cupa mini Bundt pan
Așezați un suport pentru cuptor în partea inferioară 1/3 a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt și făină o tigaie mini Bundt.
Așezați ananasul în vasul unui robot de bucătărie. Pulse până la tocat grosier. Într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, combinați ananasul tocat, 2 linguri suc de ananas, zahăr și unt la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând ocazional. Gatiti pana cand lichidul se evapora si amestecul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 10-15 minute. Puneți amestecul de Ananas în tigaia pregătită.
Într-un bol mare de amestecare, combinați albușurile de ou, apa, uleiul vegetal, extractul de migdale, amestecul de tort și 2/3 cană de suc de ananas. Folosind un mixer electric de mână, bateți amestecul la viteză medie timp de 2 minute.
Se toarnă aluatul peste ananasul gătit.
Coaceți timp de 28 până la 30 de minute până când prăjiturile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și vârfurile sunt aurii. Lăsați prăjiturile să se răcească timp de 15 minute.
Așezați o bucată de hârtie pergament deasupra prăjiturilor. Puneți o foaie de copt, cu susul în jos, deasupra hârtiei pergament. Întoarceți ambele Tigăi și lăsați prăjiturile să se răcească complet în timp ce sunt încă în tigaia Bundt, aproximativ 1 oră. Desfaceți prăjiturile și așezați-le pe farfurii individuale de servire.