Mini prăjituri cu pâine de ciocolată cu Ganache

Mini prăjituri cu pâine de ciocolată cu Ganache ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 403 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de pudră naturală de cacao, lapte de unt, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 233 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini-Prăjituri Cu Ganache De Ciocolată, Mini Prăjituri Portocalii Cu Ganache De Ciocolată, și Torturi de lavă de ciocolată topită din catifea roșie cu centru de Ganache de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.frecați două mini tigăi de pâine de 3 cm de 5 cm cu scurtare sau unt și praf cu pudră de cacao.
Combinați făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mic, dar adânc, și amestecați foarte bine.
Adăugați untul moale și strângeți-l cu spatele unei linguri, acoperind amestecul de făină. Se amestecă laptele de unt. Cu un mixer de mână, bateți amestecul timp de aproximativ două minute, răzuind părțile laterale ale bolului, până se omogenizează.
Amestecați oul ușor bătut, vanilia și cafeaua răcită împreună într-un castron mic sau o cană de măsurare.
Se adaugă în aluat în trei părți, amestecând ușor cu o lingură până se amestecă. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Coaceți pe raftul central la 325 F timp de aproximativ 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaia așezată pe o grătar timp de aproximativ 10 minute, apoi se întoarce cu grijă de la pan.To faceți ganache, încălziți crema timp de aproximativ 30 de secunde (sau doar până când este fierbinte) într-o ceașcă de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde.
Lăsați să stea un minut, apoi amestecați până se topește și se omogenizează. Acest raport se îngroașă destul de repede și este mai greu de stropit, așa că pentru a stropi, transferați într-o pungă cu fermoar (cea mai bună sarcină grea este cea mai bună, dar obișnuită este în regulă dacă aveți grijă să nu o rupeți) tăiați puțin din colțul de jos al pungii, apoi strângeți linii de ganache peste pâini. Se răcește pentru a seta ganache.