Mini Prăjituri Cu Inimă De Zmeură-Ciocolată

Mini Prăjituri Cu Inimă De Zmeură-Ciocolată
Mini prăjituri cu inimă de zmeură-ciocolată este un fără lactate desert. Această rețetă servește 12. O porție conține 580 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână batoane de copt cu ciocolată, apă, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Mini Prăjituri Cu Inimă De Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată, Mini Prăjituri Cu Zmeură De Ciocolată, și Mini Zmeură Neagră Și Prăjituri Din Crep De Ciocolată Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți 12 (3 5/8x3 1/2 x1-inch) tigăi de tort în formă de inimă cu spray de scurtare sau de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-un castron mic, amestecați pudra de cafea în 1 lingură de apă până se dizolvă. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de cafea, 1 1/4 căni de apă, uleiul, ouăle și zmeura conservă cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Umpleți tigăile de tort pe jumătate pline cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Coaceți 15 minute sau până când este ferm la atingere. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Scoateți prăjiturile din tigăi în raftul de răcire; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Într-un castron mediu cu microunde, ciocolată albă cu microunde și scurtare neacoperită la 1 până la 2 minute, amestecând o dată, până se topește. Dacă este necesar, continuați să cuptorul cu microunde în trepte de 15 secunde, amestecând până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Așezați hârtie cerată sub suportul de răcire. Lingură de ciocolată topită peste prăjituri. Decorați cu stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Lăsați să stea până când este setat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista