Mini Prăjituri Cu Dovleac
Mini prăjituri de dovleac este un desert care servește 12. O porție conține 492 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 1,25 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de lapte, ulei de canolan, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, care nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mini Prăjituri Cu Dovleac, Mini Prăjituri Cu Dovleac-Melasă, și Mini Prăjituri Bundt Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde; bateți pe mediu timp de 2 minute. Îndoiți nucile. Lingurați 1/2 căni în 12 Tigăi tubulare miniaturale unse.
Se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Într-un castron mare, bateți zahărul cofetarilor, apa și aroma de arțar până se omogenizează. Nuanță portocalie cu colorant alimentar roșu și galben.
Așezați rafturi de sârmă cu prăjituri peste hârtie cerată. Lingurați jumătate din glazură uniform peste blaturile și părțile laterale ale prăjiturilor, lăsând excesul să picure.
Lăsați să stea până când glazura este setată. Repetați cu glazura rămasă.
Într-un castron mic, bateți zahărul și apa cofetarilor până se omogenizează; nuanță verde.
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie sau plastic; introduceți un vârf rotund de patiserie #4. Umpleți punga cu glazură verde. Viță de vie pe dovleci. Pentru tulpină, introduceți un Tootsie
Rotiți bucata în centrul fiecărui dovleac.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "