Mini plăcinte cu roșii și porumb
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 166 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cruste de plăcintă, amidon de porumb, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 16 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Mini plăcinte Tamale cu fasole și porumb, Pie Pops, plăcinte cu acadea, mini plăcinte pe un băț, și Mini Plăcinte Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați 8 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
În cratiță de 2 litri, gătiți usturoiul la foc mediu 30 de secunde. Se amestecă roșiile și porumbul.
Se încălzește la foc mic; gatiti 2 minute. Se condimentează cu sare și piper. Mișto.
Desfaceți crustele de plăcintă pe suprafața de lucru.
Tăiați 8 (4 1/2 inch) pătrate din cruste. Se potrivesc fiecare pătrat de aluat în ceașcă brioșă, lăsând marginea deasupra aluatului de Cupa. Puneți aproximativ 1 linguriță de amidon de porumb în fiecare ceașcă căptușită cu crustă; întindeți amidonul de porumb peste aluat.
Umpleți fiecare cană cu aproximativ 1/3 cană amestec de roșii-porumb. Completați fiecare cu 1 lingură de brânză ricotta.
Îndoiți colțurile aluatului spre centrele cupelor. În ceașcă mică, bateți gălbenușul de ou și apa; periați aluatul cu spălarea ouălor.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute în căni de briose.
Scoateți mini plăcinte din cupele de briose.