Mini Plăcinte Cu Bezea Cu Lămâie Înaltă De Mile
Mile-mare de lamaie bezea mini plăcinte ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 124 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, crustă de plăcintă, caș de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mini Plăcinte Cu Căpșuni Înalte De Mile, Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Înaltă De Mile, și Cupcakes Cu Bezea Cu Lămâie Înaltă De Mile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. desfășurați crusta de plăcintă pe suprafața de lucru; aplatizați ușor cu sucitorul. Folosind tăietor rotund de 3 inci, tăiați 12 runde. Inversați mini tigaie pentru brioșe.
Așezați fiecare crustă rotundă peste fundul a 12 căni. Apăsați și prindeți aluatul pentru a forma Cupa. Înțepați fundul și părțile laterale cu furculița.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Așezați cojile coapte în mini cupe de briose în tigaie (nu se vor potrivi, dar vor sta spre vârf și vor împiedica crusta să se răstoarne.)
Așezați 1 zmeură în partea de jos a fiecărei cochilii.
Într-un castron mic cu microunde, cașul de lămâie cu microunde neacoperit la 45 până la 60 de secunde sau până când este fierbinte. Se amestecă până se omogenizează. Puneți aproximativ 1 lingură de coajă de lămâie peste zmeură în fiecare cană.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. Într-un castron mic adânc, bateți albușurile de ou, crema de tartru și vanilia cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până se formează vârfuri moi. La viteză mare, bateți treptat în zahăr 1 lingură la un moment dat până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul este dizolvat. Lingurați bezea pe umplutura fierbinte de lămâie; se întinde pe marginea crustei pentru a sigila bine și a preveni contracția.
Se coace la 350 de 8 până la 10 minute sau până când bezea devine maro auriu deschis. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Refrigerați până când umplutura este setată, aproximativ 1 oră. A se păstra la frigider.