Mini-pizza cu legume și brânză
Mini-pizza cu legume și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 92 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de măsline, ceapă, pâine pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Încercați Mini-pizza cu legume și brânză, Mini Pizza Cu Brânză Vegetală, și Mini pizza cu spanac și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 42
Împărțiți fiecare pâine pita în jurul marginii cu cuțitul pentru a face 2 runde.
Așezați rundele pe foaia de cookie-uri ungară.
Coaceți aproximativ 5 minute sau doar până când sunt crocante.
Se amestecă roșiile, dovleceii, ceapa, măslinele și busuiocul într-un castron mediu.
Întindeți sosul de spaghete uniform peste rondele de pita. Se acoperă cu amestec de legume.
Coaceți 5 până la 7 minute sau până când brânza este topită.