Mini pizza cu briose

Mini pizza cu briose
Mini pizza brioșă ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 314 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovlecei, roșii pur și simplu, șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Mini Pizza Cu Brioșe Englezești Potrivite Pentru Copii, Pizza Cu Brioșe Englezești, și Pizza Cu Brioșă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la înălțime și prăjiți jumătățile de briose până devin aurii. Lăsați grătarul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se amestecă Roșia pură și pesto și se întinde pe părțile tăiate ale brioșelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți ciupercile, ceapa și dovlecelul timp de 4-5 minute până se înmoaie și devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Condimentați, apoi împărțiți legumele între cele două jumătăți de briose, împrăștiați peste șuncă sau salam și acoperiți cu brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Așezați sub grătar și gătiți timp de 4 minute sau până la barbotare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Tăiați din nou fiecare brioșă jumătate în jumătate și serviți pe două farfurii cu salata verde și muștarul și cresonul aruncate în vinaigretă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Creson De GrădinăCreson De Grădină

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Ai putea încerca Caposaldo Chianti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista