Mini fursecuri alb-negru
Mini cookie-uri alb-negru este un vegetarian rețetă cu 60 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 54 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, lapte de unt, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Mini fursecuri alb-negru, Mini fursecuri alb-negru, și Mini Zmeură Neagră Și Prăjituri Din Crep De Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 2 foi mari de copt.
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Se amestecă Zara și vanilia într-o ceașcă.
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la mediu-înalt până la palid și pufos, aproximativ 3 minute, apoi adăugați oul, bătând până se combină bine. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând doar până la omogenizare.
Aruncați lingurițe rotunjite de aluat la o distanță de 1 inch pe foi de copt.
Coaceți, comutați poziția foilor la jumătatea coacerii, până când vârfurile sunt umflate, marginile sunt aurii palide, iar prăjiturile revin la atingere, 6 până la 8 minute în total.
Transferați într-un raft pentru a se răci.
Se amestecă împreună zahăr cofetari, sirop de porumb, suc de lamaie, vanilie, si 2 linguri de apă într-un castron mic pana se omogenizeaza. Dacă glazura nu se întinde ușor, adăugați mai multă apă, 1/2 linguriță odată.
Transferați jumătate de glazură într-un alt bol și amestecați cacao, adăugând mai multă apă, 1/2 linguriță la un moment dat, pentru a subția până la aceeași consistență ca glazura de vanilie. Acoperiți suprafața cu un prosop de hârtie umezit, apoi acoperiți vasul cu folie de plastic.
Cu spatula offset, întindeți glazura albă pe jumătate din partea plată a fiecărui cookie. Începând cu fursecurile pe care le-ați înghețat mai întâi, întindeți glazura de ciocolată peste cealaltă jumătate.
Odată ce glazura este uscată, fursecurile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 4 zile.