Mini Frittate cu ceapă, ciuperci și brânză de capră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați mini Frittatas cu ceapă, ciuperci și brânză de capră. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă are 86 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, ciuperci cremini, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Pancetta Frittatas Cu Brânză De Capră, Mini Frittate Cu Ciuperci, și Mini Frittatas cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți Generos puțurile unei tigaie de briose cu 12 godeuri cu unt; pus deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei și untul măsurat într-o tigaie medie la foc mediu până când uleiul strălucește și untul s-a topit.
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și gătiți, amestecând rar, până devine un maro auriu intens, reglând focul după cum este necesar dacă începe să se rumenească prea mult, aproximativ 30 de minute. Se condimentează bine cu sare și piper, se adaugă cimbru și se amestecă pentru a se combina.
Transferați amestecul într-un castron mediu.Între timp, curățați, tăiați și tăiați ciupercile cu grosimea de 1/2 inch; pus deoparte. Zdrobiți brânza de capră în bucăți de mărimea unui bob de mazăre și puneți-o deoparte.Întoarceți tigaia la foc mediu, adăugați lingura rămasă de ulei și încălziți până la strălucire.
Adăugați ciupercile feliate, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând rar, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Se adaugă în bol cu ceapa.
Adăugați brânza de capră în castron și amestecați pentru a combina uniform; pus deoparte.
Așezați ouăle și laptele într-un castron mare și bateți până când ouăle sunt rupte și combinate uniform cu laptele, aproximativ 1 minut.
Adăugați sarea măsurată și amestecați pentru a combina.Împărțiți uniform amestecul de ceapă-ciupercă-brânză printre godeurile tăvii de briose pregătite. Umpleți fiecare godeu aproape până la vârf cu amestecul de ouă.
Coaceți până când fiecare frittata este umflată și centrul este doar setat, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scoateți tigaia într-o grătar până când este suficient de rece pentru a o manipula, aproximativ 5 minute (frittatele se vor dezumfla). Rulați un cuțit mic în jurul perimetrului fiecărui puț pentru a slăbi și a îndepărta frittatele.
Se servește cald sau la temperatura camerei.