Mini Frittate cu ceapă, ciuperci și brânză de capră

Mini Frittate cu ceapă, ciuperci și brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați mini Frittatas cu ceapă, ciuperci și brânză de capră. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă are 86 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, ciuperci cremini, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Pancetta Frittatas Cu Brânză De Capră, Mini Frittate Cu Ciuperci, și Mini Frittatas cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți Generos puțurile unei tigaie de briose cu 12 godeuri cu unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Încălziți 1 lingură de ulei și untul măsurat într-o tigaie medie la foc mediu până când uleiul strălucește și untul s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și gătiți, amestecând rar, până devine un maro auriu intens, reglând focul după cum este necesar dacă începe să se rumenească prea mult, aproximativ 30 de minute. Se condimentează bine cu sare și piper, se adaugă cimbru și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
CimbruCimbru
4
Transferați amestecul într-un castron mediu.Între timp, curățați, tăiați și tăiați ciupercile cu grosimea de 1/2 inch; pus deoparte. Zdrobiți brânza de capră în bucăți de mărimea unui bob de mazăre și puneți-o deoparte.Întoarceți tigaia la foc mediu, adăugați lingura rămasă de ulei și încălziți până la strălucire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CiuperciCiuperci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Adăugați ciupercile feliate, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând rar, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
6
Se adaugă în bol cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați brânza de capră în castron și amestecați pentru a combina uniform; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Așezați ouăle și laptele într-un castron mare și bateți până când ouăle sunt rupte și combinate uniform cu laptele, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Adăugați sarea măsurată și amestecați pentru a combina.Împărțiți uniform amestecul de ceapă-ciupercă-brânză printre godeurile tăvii de briose pregătite. Umpleți fiecare godeu aproape până la vârf cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
BatetiBateti
10
Coaceți până când fiecare frittata este umflată și centrul este doar setat, aproximativ 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți tigaia într-o grătar până când este suficient de rece pentru a o manipula, aproximativ 5 minute (frittatele se vor dezumfla). Rulați un cuțit mic în jurul perimetrului fiecărui puț pentru a slăbi și a îndepărta frittatele.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
TigaieTigaie
12
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista