Mini Cârnați Perisoare Minestra
Mini cârnați Meatball Minestra ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1192 calorii, 61G de proteine, și 64G de grăsime. Un amestec de cârnați în vrac, sare și piper, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 89%. Rețete similare includ Mini Cârnați Perisoare Minestra, Mini Perisoare Minestra, și Mini Perisoare Minestra (Rachael Ray).
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Rotiți cârnații în chiftele de dimensiuni de nucă. Aruncați-le în tigaie și rumeniți pe toate părțile, apoi îndepărtați-le pe o farfurie.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-un vas mare la foc mediu.
Se sotează ceapa și usturoiul timp de 5 minute, apoi se adaugă escarolul și se condimentează cu sare, piper și nucșoară, după gust. Gatiti pana cand escarola s-a ofilit.
Adăugați fasolea și gătiți până se încălzește. Se amestecă în stoc și se aduce la fierbere, apoi se adaugă pastele și se fierbe la al dente.
Întoarceți chiftelele înapoi în oală pentru ultimele 4 minute de gătit. Reglați condimentele și oala în boluri de servire. Presărați puternic fiecare porție cu brânză și serviți cu pâine crustă pentru ștergere.