Mini crupe și verdeață

Mini crupe și verdeață
Mini Grits și verde este un fără gluten mâncare de dimineață. O porție conține 663 calorii, 26g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de zahăr, legături de cârnați chorizo, linguri de degustare de porțelan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Grits ' n Greens, Grits ' n Greens, și Crupe și verdeață.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 3 ingrediente și 1 cană de apă la fiert într-o cratiță medie la foc mare; bateți treptat în grâu. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, 15 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Bateți brânza Cheddar și următoarele 4 ingrediente, amestecând constant până se topește brânza. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Clătiți verdeața. Tăiați și aruncați tulpinile groase de pe fundul frunzelor verzi (aproximativ 2 inci). Stivați verdeață pe o tăietură. Strângeți bine frunzele și tăiați subțire în benzi de 1/8 inch. Quarter chorizo pe lungime, și se taie în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Saut chorizo în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați verdeață, oțet și zahăr. Gatiti, amestecand constant, 2 minute sau pana cand verdele este verde aprins si doar fraged. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Collard GreensCollard Greens
OțetOțet
VerziiVerzii
ZahărZahăr
6
Așezați aproximativ 1 lingură. grits pe fiecare lingură caldă, și de sus cu amestec collard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista