Mini crupe și verdeață
Mini Grits și verde este un fără gluten mâncare de dimineață. O porție conține 663 calorii, 26g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de zahăr, legături de cârnați chorizo, linguri de degustare de porțelan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Grits ' n Greens, Grits ' n Greens, și Crupe și verdeață.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente și 1 cană de apă la fiert într-o cratiță medie la foc mare; bateți treptat în grâu. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, 15 minute sau până se îngroașă.
Bateți brânza Cheddar și următoarele 4 ingrediente, amestecând constant până se topește brânza. Păstrați cald.
Clătiți verdeața. Tăiați și aruncați tulpinile groase de pe fundul frunzelor verzi (aproximativ 2 inci). Stivați verdeață pe o tăietură. Strângeți bine frunzele și tăiați subțire în benzi de 1/8 inch. Quarter chorizo pe lungime, și se taie în bucăți mici.
Saut chorizo în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute.
Adăugați verdeață, oțet și zahăr. Gatiti, amestecand constant, 2 minute sau pana cand verdele este verde aprins si doar fraged. Condimentează cu sare și piper după gust.
Așezați aproximativ 1 lingură. grits pe fiecare lingură caldă, și de sus cu amestec collard.