Mini cremă de brânză și jeleu de piper cupe Phyllo
Mini cremă de brânză și jeleu de piper cupe Phyllo este un vegetarian condiment. O porție conține 41 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, aluat phyllo, minute până la jeleu de congelator cu ardei jell și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mini cremă de brânză și jeleu de piper cupe Phyllo, Mini Brânză Albastră Quiche Phyllo Cupe, și Mini Cupe De Sfeclă, Brânză De Capră Și Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul 177°.
Ungeți ușor 1 foaie de phyllo cu o parte din unt. Acoperiți cu a doua foaie phyllo; periați cu unt.
Tăiați în pătrate de 24 (2 inci). Stivați 2 pătrate, pe un unghi, pentru a face 4 grosimi. Repetați cu foile de phyllo rămase și untul.
Apăsați 1 stivă pe partea de jos și în sus a fiecăreia dintre cele 36 de cupe mini pentru briose. Umpleți cu cremă de brânză.
Coaceți 20 min. sau până când crema de brânză se topește și cojile de patiserie se rumenesc.
Se acoperă cu 30 de minute până la jeleu de congelator cu ardei iute de casă.