Mini chiftele de miel cu chutney de coriandru-mentă

Mini chiftele de miel cu chutney de coriandru-mentă
Această rețetă face 45 de porții cu 37 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de semințe de coriandru, frunze de mentă, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Chutney de coriandru-mentă, Chutney De Coriandru-Mentă, și Chutney de mentă-coriandru.

Instrucțiuni

1
Faceți chiftele: într-o tigaie mică, prăjiți chimenul la foc mediu până când este parfumat, 3 până la 5 minute. Se macină într-o râșniță de condimente, se pune 1 linguriță. într-un castron mediu și rezervați restul pentru chutney. Se macină coriandrul și feniculul și se adaugă în castron cu condimentele rămase, sarea, mielul și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
ChifteleChiftele
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
FeniculFenicul
CondimenteCondimente
ChimenChimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
MielMiel
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Se amestecă ușor. Se răcește amestecul până când este suficient de ferm pentru a se forma, aproximativ 15 minute.
3
Faceți chutney: puneți toate ingredientele chutney și chimenul rezervat într-un robot de bucătărie și rotiți până când este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați mai mult suc de lămâie dacă doriți. Lingura într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Finalizați chiftele: cu mâinile ude, formați carne răcită în 1-in. bile și așezate pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Încălziți uleiul într-un 12-in greu. tigaie antiaderentă la foc mediu. Prăjiți chiftelele până se rumenesc bine peste tot, 8 până la 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Serviți chiftele cu scobitori și chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
9
*Pentru un chutney mai blând, însămânțați chile înainte de tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Ardei IuteArdei Iute
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista