Mini cartofi copți cu Aioli și Pimientos

Mini cartofi copți cu Aioli și Pimientos
Mini cartofi coapte cu Aioli și Pimientos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 45 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 39 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de boia de ardei, suc de lămâie, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Somon sălbatic la cuptor cu sare, cu roșii a și cartofi, Mini Cartofi Copți De Două Ori, și Mini Cartofi Copți De Două Ori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați cartofii pe o foaie de copt și înțepați fiecare o dată sau de două ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Stropiți cu uleiul, presărați cu sarea măsurată și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Coaceți până când este ușor străpuns cu un cuțit, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Lăsați să se răcească pe foaia de copt până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Tăiați cartofii în jumătate și întoarceți-i pe foaia de copt tăiată cu fața în sus. Folosind degetele, strângeți ușor părțile laterale ale fiecărei jumătăți de cartof pentru a rupe ușor carnea. Se condimentează cu sare și se lasă deoparte să se răcească aproape la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. (Nu puneți aioli pe cartofii fierbinți sau se va topi și se va scurge.) Pentru asamblare: chiar înainte de asamblare, amestecați pimientos și sare într-un castron mic.Dollop jumătățile de cartofi cu 1 linguriță de aioli fiecare și împărțiți pimientos peste blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
AioliAioli
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista