Mini cartofi copți cu Aioli și Pimientos
Mini cartofi coapte cu Aioli și Pimientos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 45 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 39 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de boia de ardei, suc de lămâie, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Somon sălbatic la cuptor cu sare, cu roșii a și cartofi, Mini Cartofi Copți De Două Ori, și Mini Cartofi Copți De Două Ori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați cartofii pe o foaie de copt și înțepați fiecare o dată sau de două ori cu o furculiță.
Stropiți cu uleiul, presărați cu sarea măsurată și aruncați pentru a combina.
Coaceți până când este ușor străpuns cu un cuțit, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se răcească pe foaia de copt până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 10 până la 15 minute.
Tăiați cartofii în jumătate și întoarceți-i pe foaia de copt tăiată cu fața în sus. Folosind degetele, strângeți ușor părțile laterale ale fiecărei jumătăți de cartof pentru a rupe ușor carnea. Se condimentează cu sare și se lasă deoparte să se răcească aproape la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. (Nu puneți aioli pe cartofii fierbinți sau se va topi și se va scurge.) Pentru asamblare: chiar înainte de asamblare, amestecați pimientos și sare într-un castron mic.Dollop jumătățile de cartofi cu 1 linguriță de aioli fiecare și împărțiți pimientos peste blaturi.