Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați mini briose cu brânză picantă. Această rețetă face 4 porții cu 574 calorii, 19g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de Monterey jack, ulei vegetal, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Mini Brioșe Cu Brânză Picantă, Șuncă și brânză mini brioșe de porumb, și Mini Briose Cu Brânză Savuroasă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°. Mist 2 cutii de mini-brioșă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit Mămăligă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron, combinați primele șase ingrediente. Într-un castron separat, bateți ouăle cu zară și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă amestecul de ou în amestecul de făină și se amestecă pentru a forma un aluat gros. Îndoiți brânza și chilisul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
4
Lingurați suficient aluat pentru a umple pe jumătate 24 de căni în cutii de mini-brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit Mămăligă
5
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, aproximativ 15 minute. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 5 minute, apoi întoarceți brioșele pe rafturi pentru a se răci mai departe.