Mini Briose Cu Gogoasa Cu Zahar Cu Scortisoara

Mini Briose Cu Gogoasa Cu Zahar Cu Scortisoara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați mini brioșe cu gogoși de zahăr cu scorțișoară. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 86 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, praf de copt, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Brioșe Cu Gogoși Cu Zahăr Cu Scorțișoară, Briose Mini Gogoasa Cu Zahar Scortisoara, și Briose Mini Gogoasa Cu Zahar Scortisoara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Pulverizați 16 mini tigaie pentru brioșe cu spray de gătit antiaderent sau frecați cu butter.In un castron mediu, Cerneți sau amestecați bine (nu CERN nimic înainte de a bea o ceașcă de cafea) împreună făina, praful de copt, sarea, nucșoara și coacerea soda.In un castron separat, amestecați împreună laptele și buttermilk.In un castron mare, bateți untul și zahărul cu un mixer până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ou până când se combină. Setați mixerul la viteză mică și bateți într-o pătrime din ingredientele uscate. Apoi bateți într-o treime din amestecul de lapte. Continuați să alternați până când toate ingredientele sunt încorporate, terminând cu ingrediente uscate. Aveți grijă să nu amestecați prea mult (Notă: Am adăugat făina și am amestecat-o cu mâna).Umpleți cupele de brioșe pregătite cu aluat – va fi destul de rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, InmuiatPlus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Coaceți până devine ușor auriu și ferm la atingere, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Lăsați brioșele să se răcească în tigaie timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți brioșele din tablă și lăsați să se răcească (am pus brioșele în zahăr cât sunt calde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5
Combinați scorțișoara și zahărul într-o pungă Ziploc. . Odată ce brioșele s-au răcit (ale mele erau încă calde), periați fiecare cu untul topit. Apoi puneți câteva brioșe în pungă cu amestecul de scorțișoară și zahăr. Agitați bine pentru a acoperi brioșele. Repet. Face 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista