Mini Boluri De Taco De Vită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mini Taco Bowls de vită. Această rețetă face 4 porții cu 495 calorii, 34G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Un amestec de taco Bell si salsa indesata, carne de vita solara extra-slaba, dressing clasic de ferma si o mana de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face aceasta reteta atat de delicioasa. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mini Taco Bowls, Mini Taco Bowls, și Boluri De Salată De Quinoa Taco De Vită.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Linie 8 cupe de brioșă cu tortilla. Îndoiți cu atenție marginile din spate ale tortilelor pentru a lăsa deschideri în Centrele pentru umplere.
Coaceți 10 min. Între timp, carne maro în tigaie mare; scurgere. Întoarceți carnea în tigaie.
Adăugați salsa la carne; se amestecă bine. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mic 10 min., amestecând ocazional. Lingură în boluri tortilla. Se acoperă cu ingredientele rămase.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![WindRacer Râul Rus Pinot Noir]()
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.