Mini bile de salvie de dovleac cu creme balsamice Fraiche
Mini dovleac bile salvie cu balsamic Creme Fraiche ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 99 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ouă, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Gnocchi de dovleac cu CR Aproxume fra sos de Sage–Sage, Spaghete cu cremă de dovleac Fraiche cu ceapă prăjită și frunze de salvie, și Mini Bile De Dovleac-Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoiul și gătiți 2 minute până se înmoaie, apoi amestecați Salvia tocată și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Răzuiți într-un castron mare și amestecați piureul de dovleac, firimiturile de pâine, ouăle, sarea și piperul negru până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Rulați amestecul în bile de 1 1/2 inch și așezați-l pe foaia de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este ferm și fierbinte, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Între timp, încălziți uleiul de prăjit la 350 grade F (175 grade C) și adăugați frunzele de salvie. Se prăjește până când bulele încep să scadă și frunzele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
8
Scoateți frunzele și scurgeți-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Pregătiți sosul de scufundare amestecând împreună smântâna, frișca, zahărul și oțetul balsamic până se omogenizează. Pentru a servi, presărați bilele de dovleac cu frunze de salvie prăjite și serviți cu sosul de scufundare pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Budincă Instantă De Lămâie
Sos De Scufundare
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie