Mini bile de salvie de dovleac cu creme balsamice Fraiche
Mini dovleac bile salvie cu balsamic Creme Fraiche ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 99 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ouă, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Gnocchi de dovleac cu CR Aproxume fra sos de Sage–Sage, Spaghete cu cremă de dovleac Fraiche cu ceapă prăjită și frunze de salvie, și Mini Bile De Dovleac-Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul și gătiți 2 minute până se înmoaie, apoi amestecați Salvia tocată și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Răzuiți într-un castron mare și amestecați piureul de dovleac, firimiturile de pâine, ouăle, sarea și piperul negru până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Rulați amestecul în bile de 1 1/2 inch și așezați-l pe foaia de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este ferm și fierbinte, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Între timp, încălziți uleiul de prăjit la 350 grade F (175 grade C) și adăugați frunzele de salvie. Se prăjește până când bulele încep să scadă și frunzele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
8
Scoateți frunzele și scurgeți-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Pregătiți sosul de scufundare amestecând împreună smântâna, frișca, zahărul și oțetul balsamic până se omogenizează. Pentru a servi, presărați bilele de dovleac cu frunze de salvie prăjite și serviți cu sosul de scufundare pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Budincă Instantă De Lămâie
Sos De Scufundare
1/2 Crenguță Rozmarin
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional