Mini Bile De Pui Buffalo
Această rețetă servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 47 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos RedHot al lui frank, unt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bile De Cârnați De Pui Buffalo, Buffalo Bile De Brânză De Pui, și Mini Mușcături De Pui De Bivol.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Stropiți uleiul vegetal într-un vas de copt de 9 litri de 13 inci și folosiți mâna pentru a acoperi uniform întreaga suprafață. Pune deoparte.
Combinați untul și sosul fierbinte într-o cratiță mică și gătiți la foc mic, amestecând până când untul este topit și complet încorporat.
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească timp de 10 minute.
Combinați amestecul de sos fierbinte, puiul măcinat, oul, țelina, firimiturile de pâine și sarea într-un bol mare de amestecare și amestecați manual până se încorporează bine.
Rulați amestecul în bile rotunde, de 3/4 inci, asigurându-vă că împachetați carnea ferm.
Așezați bilele în vasul de copt pregătit, având grijă să le aliniați perfect și în rânduri uniforme vertical și orizontal pentru a forma o grilă. Chiftelele ar trebui să se atingă.
Prăjiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când chiftelele sunt ferme și fierte. Un termometru pentru carne introdus în centrul unei chiftele ar trebui să citească 165 F.
Lăsați chiftelele să se răcească timp de 5 minute în vasul de copt înainte de servire.