Mini Bar Pan Brownies
Mini bar Pan Brownies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 208 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mini brownies cu ciocolată și ghimbir, Mini Cheesecake Swirl Brownies, și Mini Ceașcă De Unt De Arahide Brownies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Pulverizați un mini bar cu 12 indentări / tigaie pentru desert cu spray de copt.Topiți untul într-o cratiță mare setată la foc mediu. Când s-a topit, scoateți-l de pe foc și adăugați chipsuri de ciocolată. Se amestecă până se topește, apoi se amestecă pudra de cacao și zahărul. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească la călduț.Amestecați făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron mic
Când amestecul de ciocolată / unt a trecut de la fierbinte la cald, amestecați ouăle reci și vanilia.
Adăugați amestecul de făină și amestecați pentru a combina, apoi amestecați nucile. Asigurați-vă că aluatul este rece, apoi adăugați chipsuri de ciocolată dacă utilizați.
Se toarnă aluatul în tava de copt pregătită și se coace 16-18 sau până când brownies apar set.
Lăsați să se răcească în tigaie timp de aproximativ 15 minute, apoi folosiți un cuțit pentru a scoate cu grijă barele din tigaie.