Mini ardei umpluți cu brânză de capră și sparanghel

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Mini ardeii umpluți cu brânză de capră și sparanghel ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,16 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de piper, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Mini Ardei Dulci Umpluți Cu Brânză De Capră, Mini Ardei Grași Umpluți Cu Brânză De Capră, și Mini ardei umpluți cu slănină și brânză de capră cu sos balsamic de Chili dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broiler cu raft setat în treimea superioară a cuptorului.
Aruncați ardeii și sparanghelul în 1 lingură. se unge cu ulei și se întinde pe o foaie de copt cu margini. Se fierbe, întorcându-se des, până începe să se înmoaie și să se rumenească ușor, 6 minute.
Rotiți usturoiul, rozmarinul, sarea, piperul, fulgii de chile și brânza de capră într-un robot de bucătărie până când sunt combinate.
Lingura aproximativ 1 lingura. amestec de brânză în fiecare jumătate de piper și top cu sparanghel.
Stropiți cu 1 lingură rămasă. ulei.