Minge De Brânză Cu Aluat De Biscuiți

Minge De Brânză Cu Aluat De Biscuiți
Cookie aluat brânză mingea este un fără gluten și prietenos cu FODMAP hor d ' oeuvre. Această rețetă face 3 porții cu 1230 calorii, 12g de proteine, și 103G de grăsime fiecare. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, zahăr pudră, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Minge De Brânză Cu Aluat De Biscuiți Cu Ciocolată, Peppermint Crunch Cookie Aluat Minge, și Bare De Aluat Pentru Biscuiți Cu Bile De Malț pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 3 ingrediente până când sunt cremoase; adăugați zahăr pudră și zahăr brun, amestecând bine. Îndoiți chipsurile de ciocolată; acoperiți și refrigerați 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Zahăr BrunZahăr Brun
2
Formați aluatul într-o bilă; înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Se rulează în nuci pecan înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
RolaRola

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista