Rădăcină-legume Minestrone ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 134 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 67 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Minestrone de legume rădăcinoase cu slănină, Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone, și Minestronă Vegetală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor sau oală olandeză mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa, usturoiul și rozmarinul și gătiți la foc moderat până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați morcovii, păstârnacul, tulpinile de broccoli și dovleceii și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Păstârnac
Morcov
Suc De Fructe
4
Adăugați bulionul, condimentați cu sare și piper și fierbeți până când legumele sunt aproape fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Bulion
5
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați pastele și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când sunt profund aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
7
Adăugați pastele prăjite și fasolea lima în supă; gatiti pana cand pastele si legumele sunt fragede, 5 pana la 6 minute. Aruncați rozmarinul. Se amestecă brânza în supă și se servește, trecând brânză suplimentară la masă.