Minestrone fără carne
Meatless Minestrone ar putea fi doar rețeta fără gluten și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Pentru 86 de cenți pe porție, primești un aperitiv care servește 9. O porție conține 154 de calorii, 5 g de proteine și 4 g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, varză, fulgi de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Meatless Italian Minestrone, Hearty Meatless Minestrone și Mushy Joes (Sloppy Joes Meatless Cousin) (Meatless Monday).
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, căliți ceapa, țelina și morcovii în unt până când legumele sunt fragede.
Se adauga rosiile, bulionul, apa, varza, cartofii si condimentele; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră. Se amestecă fasolea și orezul; căldură prin.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Minestrone. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Giacomo Mori Chianti. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Giacomo Mori Chianti]()
Giacomo Mori Chianti
Culoare violet, nas de cireșe negre și sub tufă. Corp mediu, dulce și curat la prima gust, trebuie deschis după 2-3 ani.